Celaliye Ortaokulu

Telefon : 0 288 463 84 51
WEB https://luleburgazcelaliyeoo.meb.k12.tr
Adres : KIRKLARELİ/LÜLEBURGAZ/CELALİYE KÖYÜ
VİZYON : Bilim ve Teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, çğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerinin yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Atatürk ilke ve devrimleri ışığında; Laik Demokratik Cumhuriyet´ e ve kazanımlarına sahip çıkan, insana, doğaya, topluma saygılı, ulusal ve evrensellerle donanmış, çağdaş ve bilimsel düşünceye sahip, üretken, yaratıcı ve özgüveni gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Isınma : kaloriferli
Servis :
Ulaşım : SAAT BAŞI KÖY MİNİBÜSLERİ İLE
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK 40 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 16 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :